Velkommen til vår nye hjemmeside!
Her vil du finne informasjon om legesenteret. Er det noe annet du lurer på er du velkommen til å kontakte oss på telefon eller ved oppmøte.

NYTTIG INFORMASJON:

CORONAVIRUS

For best å kunne verne om de som er i faresonen for å bli alvorlig syke av coronavirus ser vi oss nødt til å innføre følgende regler inntil videre.

Døren er stengt, vi slipper kun inn etter avtale. 

Vi ber om at dette respekteres.

Alle som er i behov for koronatest må ta kontakt med koronatelefonen på 90 50 90 52 eller registrere seg på Trondheim kommune sine sider.


​Det er IKKE mulighet for testing på legesenteret, og vi har heller  ikke prioritet på koronatelefonen.  Hvis du har blitt testet for covid-19 vil du finne resultatet av prøvene på helsenorge.no, trykk her.

Fastlegen din vil også enten ringe eller sende pasientpost med svar på prøve. Dersom du ikke har mottatt svar etter 3 dager vennligst kontakt legesenteret. 

 

Vi presiserer at alle pasienter med luftveissymptomer IKKE kan møte opp på legesenteret, men kan be om en telefonkonsultasjon med fastlegen.

1. Ingen med forkjølelses-symptomer (feber, sår hals, hoste eller tungpustet) skal møte før de har snakket med legesenteret på telefon. Dette gjelder også dersom du kommer for en annen problemstilling enn forkjølelse.

2. Ingen med mistenkt korona-smitte hos seg selv eller i omgivelsene skal komme til legesenteret.


3. Ingen som har vært i områder med vedvarende smitte skal møte på legekontoret.

4. For å begrense tilstrømming til legekontoret vil vi i tiden fremover redusere tilbudet for rutinekontroller og annen ikke-akutt helsehjelp.

Hvis du er i tvil - RING FØRST!

For mer informasjon om coronavirus, se denne siden. 


 

Medisyd AS
Vestre Rosten 79
7075 Tiller

Telefon: 72 88 77 55
 

  • Facebook - White Circle

© Medisyd AS